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Auberge des Ruines

Our producers

Freshness, creativity, pleasure...

We favour short circuits and are keen to highlight the work of our local farmers. Our cuisine is prepared with respect for the produce and the seasons, which is why we have chosen the following producers, whom we invite you to discover:

  • Meat from Normandy farms distributed by Grosdoit - Normandie Viande Héritage au M.I.N. de Rouen
  • L'agneau de la famille Limare à La Mailleraye sur Seine
  • Villard, marayeur à Yvetot
  • La Ferme de la Mare des Rufaux, maraicher BIO à Bouquetot
  • Les farines BIO de Seine Maritime de la Minoterie de Vittefleur
  • Michel Cluizel, chocolatier à Damville
  • La brasserie Brotonia à La Mailleraye sur Seine
  • La brasserie Fabrik 2 Bulles à Amfreville les Champs
  • Le Clos des Citots à Heurteauville, Le P’tit Clos Normand à Villequier (BIO), Toutain à Beuzeville, Héraut à Auvers, Domaine Duclos-Fougeray à Saint-Michel-d'Halescourt, producteurs de cidre
  • Les vins IGP Calvados des Arpents du Soleil à Grisy, Saint Pierre sur Dives
  • Le Domaine du framboisier à Ajou
  • La crèmerie Borniambuc à Fort-Moville
  • La fromagerie du Castillon à Saint-Vincent-Cramesnil
  • La Chèvrerie de Bliquetuit à Saint-Nicolas-de-Bliquetuit
  • La Ferme Fromagerie de La Quesne à Bois-Héroult
  • La Fromagerie des trèfles à Ectot-lès-Baons
  • La chèvrerie du Courtil à Jumièges
  • La ferme du Champsecret
  • Mme Olivier, apicultrice à La Mailleraye-sur-Seine
  • M. Crevel et M. Grain, producteurs de fruits au Mesnil-sous-Jumièges
  • M. et Mme Guérard, producteurs de safran et de yuzu à la Hoguette
  • L’Escargot du Mont Réal à Beauvoir-en-Lyons
  • Mme Ménager, productrice de rhubarbe à la Haye de Routot
  • M. Thévenet, éleveur de poulets de Gournay à La Bellière
  • Le Box Fermier au MIN de Rouen

La Ferme de la Mare des Rufaux

à Bouquetot


Small-scale organic market-gardening farm (less than 3 hec) with permaculture inspiration.

Le Bœuf Cidré

à Villequier


The care and attention François-Xavier Craquelin puts into raising these animals means that cidered beef cannot be produced in large quantities, making it a rare and sought-after product.

Poissonnerie Villard

à Yvetot, Le Trait, Rouen, Le Mesnil-Esnard


Mareyeur, fishmonger from generation to generation.

Minoterie de vittefleur


Since 1997, its specific approach has been to develop direct relationships with renowned growers, in a spirit of fair and sustainable trade.

GROSDOIT, FIlière nvh

au MIN de Rouen


L'Auberge des Ruines chose Normandie Viande Héritage as its meat supplier because NVH guarantees local meat and enables responsible purchasing.

du safran en normandie, une idée en or

à La Hoguette


Pascal and Annie Guérard are saffron growers in the Falaise region. From choosing the bulb to harvesting this fragile spice, to picking the crocus that produces the pistil, the couple has learned it all.

ferme fromagerie du castillon dumesnil

à Saint Vincent Crasmenil


At the Dumesnil family's on-farm cheese dairy, it's “our good Norman cow” that takes pride of place. She's first and foremost our native breed, but she's also excellent for the quality of her milk.

le clos des citots

à Heurteauville


Gérard Lenormand is a producer and harvester of brut, demi-sec and doux farmhouse cider. He also makes cider vinegar, Norman aperitif, cider brandy, perry and apple juice.

la chèvrerie de bliquetuit

à Saint-Nicolas de Bliquetuit


Noëmie welcomes you to milk your goats every day from 5pm, except Mondays.

claire et pascal crevel

au Mesnil sous Jumièges


Pascal and Claire welcome you to their fruit farm on the banks of the Seine.

La ferme de la quesne

à Bois-Héroult


The cheeses are made from the raw milk of the farm's cows. In a region renowned for its soft cheeses, Ferme de la Quesne offers a different kind of cheese: pressed cheeses.

la rhubarbe du roumois

à la Haye de Routot


Madame Ménager offers jams, sorbets, juices and rhubarb fruit jellies, available by appointment.